Støt dyrene: Bankoverførsel: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

Sponsorer, samarbejdspartnere og fonde 2024

Dyrenes Venner i Grønland har brug for virksomheder, der vil gøre en forskel. Enhver støtte er uvurderlig for Dyrenes Venner i Grønland

Et sponsorat til os kan være, at der udføres et stykke arbejde gratis, donereres produkter, gives betydelige procenter på produkter eller ydelser, eller der doneres et større pengebeløb. Bliv sponsor her:

Se hvem der allerede er sponsor:

Rabataftale

Rabataftale

Alarmsystem

Mobiltelefoni og bredbånd

Rabataftale

Online vagtplansystem

Div. donationer

Rabataftale

Printer / kopimaskine

Snerydning

Donation af transportkasser

Øvrige samarbejdspartnere

Bliv sponsor for Dyrenes venner i Grønland – Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai og Grønlands eneste dyreinternat

Som sponsor hjælper du vores arbejde med dyrene og hjælper med driften af vores internat i Nuuk. Alt hvad foreningen laver er 100 % drevet af frivillige og er on profit. Derfor er vi glade for alt den hjælp vi kan få. Et sponsorrat kan være et større doneret pengebeløb, en ydelse eller et produkt, eller et stykke arbejde der bliver lavet gratis.


Vi vil med glæde fortælle at jeres virksomhed er sponsor, og dette gør vi ved at vise jeres logo frem på vores hjemmeside i det år hvor sponsorrattet er givet, samt hvis det er et sponsorrat der er gældende på ubestemt til vil jeres logo blive vist på hjemmesiden hvert år, indtil sponsorratet ophøre. Der vil være et link tilknyttet billede, som går til jeres hjemmeside.


Som ekstra tak for sponsorratet, kan vi lave et opslag på vores facebookside, hvor vi fortæller om sponsorratet og med et link til jeres Facebookside, eller hjemmeside. Vi laver kun et opslag på vores Facebookside om sponsorratet ved sponsorratet begyndelse, også selv om det er et sponsorrat er på ubestemt tid.


Hvis i gerne vil være sponsor, er i meget velkommen til at kontakte os.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Din E-mail
Den E-mail vi kan svare din besked på
Click or drag a file to this area to upload.

© Copyright 2024 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

Alle rettigheder forbeholdes