Støt dyrene: Bankoverførsel: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

Sponsorer, samarbejdspartnere og fonde 2022

Dyrenes Venner i Grønland har brug for virksomheder, der vil gøre en forskel. Enhver støtte er uvurderlig for Dyrenes Venner i Grønland

Et sponsorat til os kan være at leverandører udfører et stykke arbejde, donerer produkter, giver betydelige procenter på produkter eller ydelser eller donere et større pengebeløb. Bliv sponsor her:

Fonde støtter Dyrenes Venner i Grønlands projekter. Se nederst på siden, eller her: hvilken projekter vi har fået støtte til og hvilket fonde der har givet støtte.

Se hvem der allerede er sponsor samt hvad sponsoreres med:

Rabataftale

Rabataftale

Alarmsystem

Mobiltelefoni og bredbånd

Rabataftale

Online vagtplansystem

Transport af hunde

Rabataftale

Donation af foder

Snerydning

Div. donationer

Div. donationer

Øvrige samarbejdspartnere

Bliv sponsor for Dyrenes venner i Grønland – Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai og Grønlands eneste dyreinternat

Som sponsor hjælper du vores arbejde med dyrene og hjælper med driften af vores internat i Nuuk. Alt hvad foreningen laver er 100 % drevet af frivillige og er on profit. Derfor er vi glade for alt den hjælp vi kan få. Et sponsorrat kan være et større doneret pengebeløb, en ydelse eller et produkt, eller et stykke arbejde der bliver lavet.


Vi vil med glæde fortælle at jeres virksomhed er sponsor, og dette gør vi ved at vise jeres logo frem på vores hjemmeside i det år hvor sponsorrattet er givet, samt hvis det er et sponsorrat der er gældende på ubestemt til vil jeres logo blive vist på hjemmesiden hvert år, indtil sponsorratet ophøre. Der vil være et link tilknyttet billede, som går til jeres hjemmeside.


Som ekstra tak for sponsorratet, vil vi gerne lave et opslag på vores facebookside hvor vi fortæller om sponsorratet og et link til jeres Facebookside, eller hjemmeside. Vi laver kun et opslag på vores Facebookside om sponsorratet ved sponsorratet begyndelse, også selv om det er et sponsorrat på ubestemt tid.


Hvis i gerne vil være sponsor, er i meget velkommen til at kontakte os.

Dyrenes Venner i Grønland søger løbende fonde om støtte til projekter. Se vores projekter og hvilket fonde der støtter herunder:

Projekt pasningsvejledninger på Grønlandsk.

QATO fonden har støttet vores projekt økonomisk, så vi kan få alle vores pasningsvejledninger oversat til Grønlandsk.

Stort tak til dem, da det vil gøre en kæmpe forskel mange kæledyr.

© Copyright 2023 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

All Rights Reserved