Støt dyrene: Bankoverførsel: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

Bliv medlem af foreningen

Vores forskellige medlemskaber

Mest Populær

250 kr.

1 års medlemskab

Voksen 16 år+

100 kr.

1 års medlemskab

børn 0-16 år,

studerende og pensionist.

Meget Populær

500 kr.

1 års medlemskab

familie

(i samme husstand)

5000 kr.

1 livtidsmedlemskab for en person uanset alder (kun for private)

1000 kr.

1 års medlemskab for en virksomhed.

Fordele

Man kan som medlem kunne adoptere dyr som Dyrenes Venner i Grønland har til adoption.

Medlemmer modtager på mail vores medlemsblad 1-2 gange om åres. Medlemsbladet bliver udgivet digitalt og bliver sendt til medlemmer via den oplyste mail. Medlemsbladet vil også være tilgængeligt i en udprintet version nede på vores internat. I medlemsbladet fortæller vi om hvad vi har lavet i foreningen siden sidst, samt hvad vi har af planer, der vil også være andre spændende historier i bladet.

Hvordan bliver jeg medlem

For at blive medlem skal man udfylde vores medlemsformular nedenunder.

I formularen skal i vælge det medlemskab som i gerne vil have og derefter udfylde formularen med dine egne oplysninger. og derefter tyrk på "Tilmeld"

Hver obs. på at deres e-mail adresse er korrekt, da det er den e-mail adresse vi sender jer en faktura med kontingent.

Medlemstype
Fornavn
Efternavn
Postnr
By
E-mail
Kommentar

Medlemsskabet er trådt i kraft når vi har modtaget jeres tilmelding til medlemskab, men hvis ikke kontingentet bliver betalt inden betalingsfristen, bliver medlemskabet annulleret.

Hver obs. der kan gå 1-2 uger før i modtager en faktura fra os. Vi er alle frivillige, og er ikke inde i vores medlemsportal hver dag. Jeres tilmelding bliver automatisk registreret, og så håndtere vi jeres tilmelding så hurtigt vi har mulighed for det.

Når i modtager en faktura på kontingentet, har i 30 dage til at betale, men først fra den dag hvor i modtager fakturaen.

Har i ikke en e-mail adresse, som vi kan sende kontingentet til, er i velkommen til at kontakte os. Så kan vi tilmelde jer manuelt.

Vi bruger en medlemsportal som hedder foreningsadministrator. Vores medlemmer vil derfor modtage e-mails fra os fra denne adresse, no-reply@foreningsadministrator.dk

Når de har været medlem i et år, og deres medlemskab er ved at udløbe, vil vi sende jer en faktura på fornyelse af jeres medlemskab. Bemærk, livtidsmedlemskaber skal ikke fornyes.


© Copyright 2024 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

Alle rettigheder forbeholdes