Bliv frivillig

thin

Bliv frivillig på Dyrenes venner i Grønlands internat i Nuuk.

Ønsker du at gøre en forskel for ejerløse dyr, samt at sørge for der kommer fokus på dyrevelfærd og/eller er du bare vild med dyr, så kunne det måske være noget for dig at blive frivillig. På vores internat har alt fra marsvin til voksne hunde som er ejerløse og søger nye hjem. Nogle dyr er hos os længe og andre i kort tid, men på internatet sørger vi for de har det godt, de får den dyrlægehjælp de har brug for og at de finder den helt rigtige familie

Hvad laver en frivillig og hvad kræver det.

For at det kan lykkes har vi brug for dig, da internatet udelukkende

er drevet af frivillige. Der ikke er nogle fastansatte tilknyttet internatet,

og skal vi have dækket tre daglige vagter som er

morgenvagt fra kl. 06:00 til 08:00,

eftermiddagsvagt fra kl. 16:00 til 18:00 og

aftenvagt fra 20:00 til 23:00.

Tidsrummet som vagten er sat til, er bare det tidsrum som vagten skal holdes i. En vagt skal ikke vare 2 timer, det kommer helt and på hvor mange dyr der er. Som frivillig hos os må man bruge alt den tid man vil sammen med dyrene, også udenfor de normale vagtet.

Vi ser gerne at man som frivillig tager minimum 1 vagt om ugen, men det er helt i orden at melde ud at man i en periode ikke kan tager vagter, f.eks. pga. ferie, arbejder, eller studier. På en vagt er man som regel alene på internatet sammen med dyrene, men det er helt i orden tage en ven eller familiemedlem med på ens vagt.

På en normal vagt skal man gå en tur med de hunde der er, rense katte/kaninbakker, give mad og vand til alle dyr, samt socialisere med dyrene. Vi har en opgaveliste med små opgaver til det daglige vedligehold af internatet som er lige fordelt ud på alle ugens vagter. Det kan f.eks. være vaske gulv i køkken eller tørre vindueskarme af i fællesrum.

Som frivillig kommer du med i en gruppe på Facebook hvor vi kan tage ledige vagter, lave en status efter sin vagt, samt dele billeder af dyrene. Disse billeder bruger vi på vores Facebook, instagram og hjemmeside.

Vi prøver at gøre internatet til de frivilliges andet hjem, så der er et funktionsdygtigt køkken, spisebord og en grill, som er til fri

afbenyttelse til de frivillige hvis de frivillige gerne vil blive lidt ekstra ved dyrene og vælger at lave mad alene, eller lave fælles spisning de frivillige imellem. Vi har fri internet og en lækker ny sofa så der mulighed for at ligge og se tv/film via Chromecast på vores tv.

Minimum 2 gange om året arrangerer bestyrelsen fælles arrangementer for alle frivillige, grill og sommeren og julehygge med æbleskiver omkring jul.


thin

Kunne du tænke dig at blive en del af det frivillige team

kontakt os på Facebook eller mail. Så kan vi fortælle mere om det at være frivillig. Derefter vil vi sammen med dig finde en dag hvor du kan komme med en anden frivillig til oplæring, så du kan begynde at tage vagter selv eller sammen med de andre frivillige.

For at kunne blive frivillig skal man være over 18 år.

Vi anbefaler at de frivillige har en fuldtidsulykkesforsikring

Find vores internat

Adresse

  • Postboks 415
  • Nuukullak 34
  • 3900 Nuuk,
  • Grønland

Sociale medier

© Copyright 2021 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

All Rights Reserved

Dyrenes Venner i Grønland

Tapersersorninnaav at ugguna

Du kan støtte Dyrenes venner her


Bank-ikkut nuussineq /Bankoverførsel:

Grønlandsbanken: 6471 – 4080944

Mobilepay

Nummmer: 64 77 77


Tusind tak for din donation, hvis du har lyst til at gøre det til en fast månedlig/årlig overførsel. vil vi blive rigtig glade