Støt dyrene: Bankoverførsel: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

Læs om adoption og se dyrene som vi har til adoption

Om adoption hos Dyrenes venner i Grønland

Dyr som Dyrenes venner har til adoption, kan mødes på vores internatet i Nuuk medmindre dyrene er i en plejefamilie.


Vi videreformidler kun dyr efter bedste match mellem dyr og dens nye familie, og ikke efter først til mølle.

Har dyret nogle specielle behov, som skal opfyldes af den nye familie, kan vi sige nej til adoption hvis ikke det kan blive opfyldt.

De fleste dyr vi videreformidler er til familier i Nuuk, men det kan godt lade sig gøre at adoptere dyr fra vores internat selv om man ikke bor i Nuuk. bliver dyret adopteret til en anden by, vil det koste lidt at få dyret med flyet, denne udgift skal betales af den nye ejer.

Vi sender kun dyr med flyet hvis de rejser sammen med en ledsager. Alle hunde og katte vi sender ud af Nuuk skal som udgangspunkt være blevet neutraliseret.

Se alle vores dyr
Her kan man se alle de dyr som Dyrenes Venner I Grønland har til adoption.

Hvordan adoptere man et dyr og hvad koster det?

Her under kan der i læses hvordan man adoptere dyr fra os:

  • Inden man leder efter et kæledyr, skal man sikre sig at det er tilladt af holde kæledyr hvor man bor, nogle udlejere, andelsforeninger og boligselvskaber har specielle krav til at få en tilladelse. Vi vil spørge ind til dette inden adoption.

  • Vælg der rigtige kæledyr, og sæt jer godt ind i hvad det kræver at have det kæledyr og hvor lang tid kæledyret lever. Find og læs gerne vores pasningsvejledninger fra vores side Dyreinfo.


  • Se de dyr vi har til adoption på vores hjemmeside eller på vores facebookside. Nogle dyr kan vi ikke offentliggøre på nettet, og de kan derfor kun mødes på vores internat. skriv gerne til os og hør om vi har dyr til adoption, eller hør mere om dem vi har til adoption.


  • Udfyld os send vores ansøgning til adoptionsformular, find og udfyld formularen her. Derefter laver vi en aftale om du kan komme ned og se dyret på internatet. Du kan også komme ned på internatet og se dyret i vores åbningstid inden du laver en ansøgning


  • Kom ned på vores internat i vores åbningstid for at møde dyret. Det er vigtigt at møde dyret først, da alle dyr er forskellige. Bor man ikke i Nuuk kan vi sende billeder, videoer og beskrivelser om dyret til jer.


  • Når man har besøgt dyret, udfylder og sender man vores ansøgning til adoptionsformular, hvis man allerede har sendt en, skal man ikke sende en igen. Det er ikke muligt at få et dyr med hjem når man besøger dyret. Der skal laves en aftale om dette efter besøget.


  • Efter i har skrevet til os om at i gerne vil adoptere, sender vi nogle informationer til jer.

Hver opmærksom på at en ansøgning til adoption ikke er en garanti for at man kan adoptere.


I skal blive medlem af vores forening for at kunne adoptere. Dette kan i læse mere om på siden Bliv medlem.


Hvis dyret har fået chipmærkning og vaccinationer imens dyret har være hos os, skal regningen for dette dækkes ved adoption.

Dette er omkring 1200 kr. for katte og hunde, dog er det 2300 kr. for hundehvalpe, da hvalpen får en 1 års pakke med alle sine vacciner.

Vi oplyser det præcise beløb der skal betales, derfor skal i vente til vi skriver beløbet til jer. Nogle dyr ikke har en regning der skal betales.

Beløbet skal efter en aftale overføres til Dyrenes Venner i Grønlands konto

Grønlandsbanken: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

  • Derefter finder vi i fællesskab dag hvor i kan hente dyret. Det vigtigste er at i er klar med alt udstyr og mad til dyret

Når i henter dyret laver vi vores adoptionspapir, ved adoption af hunde og katte laver vi også en ejerskifteerklæring til kommunen


Bor i ikke i Nuuk og gerne vil adoptere, er proceduren lidt anderledes, skriv til os og hør mere om dette.

For at adoptere et dyr SKAL man være minimum 18 år.

Hvis i har spørgsmål til adoption, er i altid velkommen til at kontakte os, Gå til vores kontakt oplysninger

© Copyright 2023 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

All Rights Reserved