Støt dyrene her:

Dyrenes Venner i Grønland

Tapersersorninnaav at ugguna

Du kan støtte Dyrenes venner her


Bank-ikkut nuussineq /Bankoverførsel:

Grønlandsbanken: 6471 – 4080944

Mobilepay

Nummmer: 64 77 77


Tusind tak for din donation, hvis du har lyst til at gøre det til en fast månedlig/årlig overførsel. vil vi blive rigtig glade

Læs om adoption og se dyrene som vi har til adoption

Om adoption hos Dyrenes venner i Grønland

Dyr som Dyrenes venner har til adoption, kan mødes på vores internatet i Nuuk medmindre de er i en plejefamilie.


Vi videreformidler kun dyr efter bedste match mellem dyr og dens nye familie, og ikke efter først til mølle.

Har dyret nogle specielle behov, som skal opfyldes af den nye familie, kan vi sige nej til adoption hvis ikke det kan blive opfyldt.

De fleste dyr vi videreformidler er til familier i Nuuk, det kan godt lade sig gøre at adoptere dyr fra os selv om man ikke bor i Nuuk. Er dyret adopteret til en anden by, vil det koste lidt at få dyret med flyet, tjek prislisten fra Airgreenland her og se hvad det koster pr. kg at få den/dem med flyet.

Vi sender kun dyr med flyet hvis de rejser sammen med en ledsager. Alle hunde og katte vi sender ud af Nuuk skal som udgangspunkt være blevet neutraliseret.

Se alle de dyr vi har til adoption

Dyr til adoption
Se alle de dyr som Dyrenes Venner i Grønland har til adoption.

Hvordan adoptere man et dyr og hvad koster det?

Her under kan der i læses hvordan man adoptere dyr fra os:

  • Inden man leder efter et kæledyr, skal man sikre sig at det er tilladt af holde kæledyr hvor man bor, nogle udlejere, andelsforeninger og boligselvskaber har specielle krav til at få en tilladelse. Vi vil spørge ind til dette inden adoption.

  • Vælg der rigtige kæledyr, og sæt jer godt ind i hvad det kræver at have det kæledyr og hvor lang tid kæledyret lever. Find og læs gerne vores pasningsvejledninger fra vores side Dyreinfo.


  • Se de dyr vi har til adoption på vores hjemmeside eller på vores facebookside. Nogle dyr kan vi ikke offentliggøre på nettet, og de kan derfor kun mødes på vores internat. skriv gerne til os og hør om vi har dyr til adoption, eller hør mere om dem vi har til adoption.


  • Kom ned på vores internat i vores åbningstid for at møde dyret. Det er vigtigt at møde dyret først, da alle dyr er forskellige. Bor man ikke i Nuuk kan vi sende billeder, videoer og beskrivelser om dyret til jer.


  • Når man har besøgt dyret må man gerne fortælle os om man er interesseret, og derefter er proceduren at man skriver os dagen efter besøget, om man gerne vil adoptere dyret. Det er ikke muligt at få et dyr med hjem førte gang man møder dyret.


  • Efter i har skrevet til os om at i gerne vil adoptere, sender vi nogle informationer til jer.


I skal blive medlem af vores forening for at kunne adoptere. Dette kan i læse mere om på siden Bliv medlem.


Hvis dyret har fået chipmærkning og vaccinationer imens dyret har være hos os, skal regningen for dette dækkes ved adoption.

Dette er omkring 1200 kr. for katte og hunde, dog er det 2000 kr. for hundehvalpe, da hvalpen får en 1 års pakke med alle sine vacciner.

Vi oplyser det præcise beløb der skal betales, derfor skal i vente til vi skriver beløbet til jer. Nogle dyr ikke har en regning der skal betales.

Beløbet skal efter en aftale overføres til Dyrenes Venner i Grønlands konto

Grønlandsbanken: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

  • Derefter finder vi i fællesskab dag hvor i kan hente dyret. Det vigtigste er at i er klar med alt udstyr og mad til dyret

Når i henter dyret laver vi vores adoptionspapir, ved adoption af hunde og katte laver vi også en ejerskifteerklæring til kommunen


Bor i ikke i Nuuk og gerne vil adoptere, er proceduren lidt anderledes, skriv til os og hør mere om dette.

For at adoptere et dyr SKAL man være minimum 18 år.

© Copyright 2022 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

All Rights Reserved