Støt dyrene: Bankoverførsel: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

Bliv frivillig på dyreinternatet i Nuuk

0:00
0:00

Hvad laver en frivillig og hvad kræver det.

For at det kan lykkes, har vi brug for dig. Internatet er udelukkende er drevet af frivillige.

Der ikke er nogle fastansatte tilknyttet internatet, og skal vi have dækket tre daglige vagter. Vagterne tager som ofte 1-2 timer og skal afholdes i mellem disse tidsrum:

morgenvagterne mellem kl. 05:00 og 08:00,

eftermiddagsvagterne mellem kl. 14:00 og 17:00,

aftenvagterne mellem 20:00 og 23:00.

Som frivillig hos os må man bruge alt den tid man vil sammen med dyrene, også udenfor de normale vagtet. Så hvis man er færdig med sine gøremål, må man meget gerne blive hos dyrene ligeså længe man vil.

Vi ser gerne at man tager minimum 3 vagter om måned. Det er helt i orden at melde ud at man i en periode ikke kan tager vagter, f.eks. pga. ferie, arbejder, eller studier.

På en vagt er man som regel alene på internatet sammen med dyrene, men det er helt i orden tage en ven eller familiemedlem med på ens vagt.

På en normal vagt skal man gå en tur med de hunde der er, rense katte/kaninbakker, give mad og vand til alle dyr, samt socialisere med dyrene. Vi har en opgaveliste med små opgaver til det daglige vedligehold af internatet som er lige fordelt ud på alle ugens vagter. Det kan f.eks. være vaske gulv i køkken eller tørre vindueskarme af i fællesrum.

Vi bruger et online vagtplansystem der hedder Workfeed , der får adgang til vores vagtplan, hvor i kan tage ledige vagter og få kontakt med alle andre frivillige.

Som frivillig kommer du med i en gruppe på Facebook hvor man lave en status efter sin vagt, samt dele billeder af dyrene. Disse billeder bruger vi på vores Facebook, instagram og hjemmeside.

Vi prøver at gøre internatet til de frivilliges andet hjem, så der er et funktionsdygtigt køkken, spisebord og en grill, som er til fri

afbenyttelse til de frivillige hvis de frivillige gerne vil blive lidt ekstra ved dyrene og vælger at lave mad alene, eller lave fælles spisning de frivillige imellem. Vi har fri internet og lækker sofa så der mulighed for at ligge og se tv/film via Chromecast på vores tv.

Minimum 2 gange om året arrangerer bestyrelsen fælles arrangementer for alle frivillige, grill og sommeren og julehygge med æbleskiver omkring jul.

Udfyld formularen herunder, og bliv en del af internatet.

Det tager kun 3 minutter

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Frivillige på internatet skal være over 18 år
Frivillige på internatet, skal bo i Nuuk
Nuuk er inkl. Nuussuaq og Qinngorput
Hvor længe vil du kunne være frivillig
Hvis du svare "kun indtil en bestemt dato". Skriv til hvilken dato
Vil du kunne tage minimum 3 vagter på internatet om måned
Hvis du svare "måske". Skriv hvor mange vagter du tror du kan tage
Vil du kunne være på dyreinternatet helt alene med dyrene
Vi bruger meget Facebook til kommunikation mellem de frivillige. Har du facebook?
Det er ikke et krav af have en Facebookprofil.

Dine oplysninger.

Det er ikke et krav med et andet mobil/telefonnummer
Din E-mail
Hvilken sprog taler du
Vores interne kommunikation på internatet er kun på dansk og engelsk.
Hvis du svare "Andet sprog". Skriv hvilken sprog
Det er ikke et krav at der skrive noget her.
Oplysningerne jeg har givet i denne formular er korrekte. Hvis de oplysninger jeg har givet i denne formular ændre sig, vil jeg give Dyrenes Venner i Grønland besked med det samme

Om oplysningerne i denne ansøgning:

Dyrenes Venner i Grønland udlevere ikke nogle af dine personlige oplysninger til tredje mand nu eller i fremtiden, uden din skriftlige tilladelse. Alle oplysninger bliver kun set af Dyrenes Venner i Grønlands bestyrelse.

© Copyright 2024 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

Alle rettigheder forbeholdes