Støt dyrene: Bankoverførsel: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

Fortæl Dyrenes Venner i Grønland om din bekymring om dyr der ikke har det godt.

Ser du dyr der ikke har det godt, ved du ikke hvor det skal anmeldes, eller er det blevet anmeldt før men der skete bare ikke noget.

Så fortæl det til Dyrenes Venner I Grønland, så hjælper vi med hvor sagen skal anmeldes, og hvis vi kan, vil vi følge op på om der sker noget.

Dyrenes Venner I Grønland hjælper dyr i nød, men vi har vi brug for jeres hjælp til at holde øje med dyrene rund omkring, og anmelde det til myndighederne hvis i oplever at dyr bliver udsat for vanrøgt-, misbrug-, eller andet der er i strid med den Grønlandske dyreværnslov.

Men hvem skal det anmeldes til, nytter det noget, gør mundihederne overhovet noget.

Vi ved at det nogle steder er op af bakke, men det skal anmeldes og til de rette myndigheder. Vi hjælper gerne med at fortælle jer hvem der skal have jeres anmeldelse og hvad den skal indeholde. Før at dyrene kan få det bedre skal problemerne frem i lyset.

Skriv til Dyrenes Venner I Grønland i formularen længere nede på denne side, eller tryk her.

Anmeld til Veterinær- og Fødevaremyndigheden i Grønland (VFMG)

https://www.sullissivik.gl/Emner/Jagt_fangst_og_fiskeri/Veteriaer_og_foedevaremyndigheden_i_Groenland/Om-Veterinaer_og_Foedevaremyndigheden_i_Groenland_nyt-design?sc_lang=da-DK

Brug vores formular til at skrive til Dyrenes Venner I Grønland hvis du ser dyr ikke har det godt, hvis i vil have hjælp til at lave en anmeldelse til myndighederne, eller bare gerne vil informere os om dyr der ikke har det godt.

Click or drag a file to this area to upload.
Hvis der er dokumentation, kan det uploades her
Hvis vi skal hjælpe, skal vi vide hvem vi snakker med. Vi udlevere ikke dine personlige oplysninger videre til tredje mand.
Hvis vi skal kunne svare dig på din henvendelse, skal vi bruge en måde hvor vi kan kontakte dig på. Det kan være e-mail, et telefonnummer eller en hel tredje måde. Vi udlevere ikke dine personlige oplysninger videre til tredje mand.

© Copyright 2024 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

Alle rettigheder forbeholdes