Støt dyrene: Bankoverførsel: 6471 – 4080944 eller Mobilepay 64 77 77

Se alle de dyr som vi har til adoption på denne side

Alle dyr kan som regel mødes på vores internat, medmindre de er i en plejefarmilie.

Hvis man gerne vil adoptere et af vores dyr, kan i læse mere på siden adoption, kontakte os eller besøge os i vores internats åbningstider.

Har vi ingen dyr til adoption, er det ikke sikkert at vi ikke har nogle dyr. Det kan være at de først er klar til adoption senere, kontakt eller besøg os gerne for at høre om vi har eller snart får dyr der kan adopteres.

Så dyrene herunder:

4 hvalpe

Navn: Blå, Brun, Hvid og Lilla

Køn: 2xhun og 2xhan

Alder: Født den 4 oktober 2022

Beskrivelse:

Hvalpene er født i Kapisillit. De kom alle samme på internatet sammen med deres hundemor da hvalpene var 1 dag gamle. Hvlapen har ikke lit skade inden de kom på internatet, og de er alle sammen sunde og raske og lige som de skal være.

Vi vælger at beholde hvalpe til de er 10 uger, så vi er helt sikre på at de er klar, nu hvor de og hundemoren havde en stresset start lige dag hvalpene blev født. Dette gør vi kun for at være sikre, det er ikke pga. at vi har en bekymring, da de ale er sunde og raske.


Alle hvalpe er chipmærket og har fået deres første DHP vaccine. Vi har fået bestilt en 1 års pakke med alle deres vacciner og tjek, som de skal have det første år, Dette betaler man får ved adoption.

Dyrlægeregning der skal betales: 2300 kr.

Udfyld vore ansøgning til adoption nederst på siden eller tryk her. Vi tager imod ansøgninger til om med den 4 december 2022. Vi invitere løbende familier til at besøge hvalpene, og vælger deres familier efter den 4 december 2022.

Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle der ansøger en hvalp.

Hund

Navn: Smilla

Køn: Hun

Alder: Født den 24/8 2020

Beskrivelse:

Smilla kommer fra Kapisillit og er en Nuukhund. Hun kom på internatet sammen med hendes 4 hvalpe da hvalpene var 1 dag gamle. Smilla har klaret morrollen så godt, selv om hun have en stresset start da på rollen som mor, da hun skulle flytte til et nyt sted med sine små unger.

Men Smilla er den sødeste kærliste hund man kan få. hun elsker at være sammen med mennesker, hun er lærenom og meget trofast.

Hun har ingen problemer i alt møde mange nye mennesker. Smilla har aldrig ødelage noget på internatet i mens hun har været alene, så det kan hun godt. Vi ved ikke om hun kan bo sammen med katte.


Smilla er chipmærket og har alle sine vacciner i orden. Hun har fået en ormekur på internatet.

Dyrlægeregning der skal betales: 150 kr.

Udfyld vore ansøgning til adoption nederst på siden eller tryk her. hvis i gerne vil møde smilla.

Ansøgning til adoptions formular

Dette kan være et eller flere dyr

Dine oplysninger.

Vi kontakter dig på denne email.

Oplysninger til adoption

Hvis du svare "jeg vil gerne vide mere". Skriv hvad du gerne vil vide mere om.
Der skal ikke betales noget ved denne ansøgning. Det er kun ved adoption at der skal betales.
Gerne skriv hvilken dyr.
Det er ikke et krav til adoption, at man har penge til dette. Men det er en god ide at ligge penge til side til evt. dyrlægebesøg.
Det er ikke et krav til adoption, at man allerede har en pasningsmulighed, men det er godt at tænke på inden man anskaffer sig et kæledyr.
Bor man i sit eget hus, behøves man ikke en tilladelse.
Hvis du svare "Ja". Ved du om du gerne må have dyret boende der hvor du flytter hen.

Andet

Det er ikke et krav til adoption, at man har læst vores pasningsvejledninger. Hvis man gerne vil læse vores pasningsvejledninger, kan de findes herinde https://dyrenesvenner.gl/dyreinfo/
Dette felt behøves ikke at blive udfyldt, det er kun hvis i selv har noget at tilføje ansøgningen.
Click or drag a file to this area to upload.
Man behøves ikke uploade noget, dette er kun hvis vi beder om noget bestemt.
Om oplysningerne i denne ansøgning: Dyrenes Venner i Grønland udlevere ikke nogle af oplysningerne i denne ansøgning til tredje mand nu eller i fremtiden. Alle oplysninger bliver kun set af Dyrenes Venner i Grønlands bestyrelse. Når dyret ikke længere er til adoption, gemmer vi oplysningerne i vores database, oplysningerne vil kun blive fundet frem i det tilfælde vi føler det nødvendigt.

© Copyright 2024 Dyrenes venner i Grønland-Kalaallit Nunaanni Uumasut Ikinngutai.

Alle rettigheder forbeholdes